Follow | Dashboard
Losing Melody
Lama Tak Update.
Thursday, May 3, 2012 • 3:53 AM • 0 comments

London - Monuments Wallpaper 224020 - Desktop Nexus Architecture

 Hai anda semua. Sorrylah lama tak update sekolah kan , jadi tak sempat sangat nak update btw banyak benda nak cerita dekat korung semua. 

30 April 2012 - Isnin

 Pada hari tu hari isnin dan kami semua sangat excited kerana esoknya sekolah. Jadi ramai jugaklah yang ponteng. Kerja rumah tak adalah banyak sangat. Okey-okeylahh.  Maths belajar macam biasa. Tapi time cikgu tak ada je kitaorang jerit sana sini. Lagi satu lupa nak bagitau kelas kitaorang telah dianugerahkan sebagai Kelas Paling Berdisiplin. Tapi entah kenapa apa yang berdisiplin sangat. Tapi yas bersyukur lah kepada Allah sebab dah 2 minggu berturut2 dapat Kelas Paling Berdisiplin. Then hari tu kawan yas gaduh sebab ada kawan yas ni dia ... tak payah ceritalah. Takut aibkan orang. LOL xD


1 May 2012 - Selasa

 Hari tu yas , abang dengan kakak yas bercadang untuk tengok wayang sama2 dekat Pelangi. Then pukul 12 kitaorang pergi tengok cerita The Avengers. Then dah beli ticket tu semua then beli popcorn pastu terus masuk panggung wayang. Cerita tu best laa. Kelakar ada semua adalah. Kalau yang belum tengok cepat2 lah tengok kayy. Then lepastu kitaorang cadang nak main bowling , tapi ramai la pulak kan , kena buat Waiting List.Then kitaorang pergi la Danga City Mall nak main bowling , tapi penuh jugak. Then tanpa membuang masa kita orang pun pergi la Karoeke sebab terlampau lama sangat nak tunggu. Jadi kakak dengan abang yas je nyanyi. Yas tak. Then pergi Secret Recipe. Beli sepotong kek. Then round2 kat situ then balik. Best tauuu.


2 May 2012 - Rabu

 Hari itu kan hari rabu kan ? Kena pakai baju KRS. Then yang lmaa punya dah singkat gila. Then yas suruh mak yas beli yang baru , then tudung pun beli yang baru. Then pakailah , baju tu besar gila boleh ? Tudung dia pun lain, then yas call mak yas suruh hantar tudung yang lama punya. Nasib baik dekat je tau rumah dengan sekolah. 10 minit sampai dah. Then dah siap tukar2 kena pulak stayback. Aduhhh -.- Then kitaorang belajar ikatan apa benda entah. Best jugak lahhh kannn.

3 May 2012 - Khamis

 Harini kitaorang kena practise program yang dijalankan untuk besok ( jumaat ) sebab program tu besar punya program. Then kitaorang kena marah sebab tak dengar cakap. Biasalah tu kan , dengan penatnya nak kena menari apa semua tu nak kena menyanyi lagi nak kena lari lagi. Waaduhh -.- Penat denn. K dah penat cerita semua benda. So bye.




Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah