Follow | Dashboard
Losing Melody
Exam.
Sunday, May 6, 2012 • 4:44 AM • 1 comments

560688_3002401663068_1353132762_32170956_1230381178_n_large

 So semua orang tau yang 2 minggu lagi exam kan ? Sapa yang tak tau tu tak tau nak cakap apa ._. Dengan ini saya nak cakap yang minggu depan mungkin saya jarang online sebab saya nak belajar betul2. Saya nak dapat 5A's untuk peperiksaan kali ini. Saya tahu saya boleh. Dan mungkin saya akan belajar kat sekolah dan saya akan jadi macam ni :

551907_277961602291125_100002318622598_609335_2028781125_n_large

 Hahahahah x) Tapi saya mungkin tak delah macam tu kan , saya akan hafal sifir semua buat ulangkaji. Mungkin saya akan ajak kawan saya tapi tak ramai la kalau ramai memang tak belajar lah kan. Itupun kalau diaorang nak lah. Biasa kalau bab-bab belajar ni mesti taknak kan. *Perlu ke bagitau semua ni ?* Maaflah , saya just nak bagitau je.

Dan saya harap saya takkan jadi macam ni bila time exam nanti :

Septiana Veronica

 Saya harap saya dapat jawab semua soalan dengan tepat dan padat. Insya'allah. Tapi nasib baiklah minggu depan tak sekolah agama sebab budak darjah 1 , 2 , 3 , periksa. Alhamdullilah :) Okey doakan saya boleh buat yang terbaik untuk periksa kali ini okey ? AMIN. Ada juga saya doakan dapat buat yang terbaik :')

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah