Follow | Dashboard
Losing Melody
Motivasi.
Wednesday, May 9, 2012 • 6:19 AM • 1 comments

292497_3959331546351_1372160574_3648724_231125645_n_large

 Esok motivasi. Pagi tu kita orang belajar dulu :') Pergi pukul 3.00 tepat. Cikgu cakap sapa lambat memang kena dengan cikgu. Kita orang pergi naik bas. Motivasi untuk darjah 6 je la kan sebab nak UPSR.  Kita orang pergi sana 3 hari 2 malam dan kami semua sangat excited okey ? :D Tak sabar gila. Malam ni baru  yas pack barang. Malas lerr -.- Yas bawak banyak baju mak marah , bawak sikit kang cakap ni nak pergi balik ke apa ? Bawak kasut 3 pun salah -.- Haihh sabar je laa enn. Semua tak masukkan lagi dalam beg sebab ada lagi tudung dan baju yang basuh so mungkin esok pack beg kut. Then yas pesan suruh mak yas beli biskut dan buku nota. Bukan apa la kan , ada buku nota tapi semua dah conteng :3 K , saya memang kaki conteng  tapi bukan vandelisma kay. *entah betul ke tak ejaan tu*. K mungkin yas tak online la beberapa hari ni. So I'm gonna miss you guys. Doakan yas pergi dan balik dengan selamat. AMIN ;')

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah