Follow | Dashboard
Losing Melody
Stress.
Tuesday, April 24, 2012 • 5:43 AM • 0 comments

love, quotes, twilight books, you - inspiring picture on Favim.com

Okey banyak cerita yang yas nak cerita sekarang ni.

First ,

 Cikgu suruh hafal 2 surah dan cikgu nak suruh baca esok. Cikgu bagitau hari Isnin tu. TAUU ? And kitaorang macam WHAT THE HECK cikguuu ?! Tapi diaorang tak kesahh je ann. Yas takut gila rasanyaa tak lulus kena ambik balik memang tak sanggup aku X)


Second ,

 Minggu lepas cikgu suruh jahit uncang. Tapi kitaorang terkial-kial buat. Then balik cikgu suruh buat and finally yas dah siap. LOL x) Itupun yas suruh kakak yas yang buat x) Kayyyyy fineee >__< Tapi uncang yas warna pink sebab tak bawak kain. Lagipun jimat tak payah pakai duit pun. Terima Kasih cikguuu x) 

Third ,

  Tadi cikgu ada buat Majlis Guru Penyayang. Then cikgu kena menyanyi lagu TERUKIR DI BINTANG. Then bonda dan orang PPD tu cakap kat depan kann, kitaorang kat belakang cakap tak habis2. Then cikgu datang, cikgu tengok je muka kitaorang. Then cikgu asik2 AIM je kitaorang. Thenn dah habis cakap tu kitaorang tepuk tangan kuat2 x) Kayy jahat kann ? LOL x)

# Kay sebenarnya 3 benda je nak cerita x)

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah