Follow | Dashboard
Losing Melody
Cinta ?
Friday, April 20, 2012 • 11:52 PM • 0 comments

Cute,Elmo,Photography,Red - inspiring picture on PicShip.com

Semalam dekat sekolah agama Aisha tak datang dan yas duduk sorang-sorang tapi ada seorang budak nama Taufiqah ajak yas duduk sebelah dia sebab kawan dia tak datang. Then yas tanya dia 'Dah ada boyfriend ?' *Dia form 4 kayy.* Then dia cakap 'Dah'. Then yas tanya lagi 'Macam mana dia mintak ?' *Soalan mintak kaki enn ? LOL x)* Then dia start la cerita semua. But is kinda FUN okeyy dengar macam mana lelaki mintak couple dengan perempuan. Dalam 1 jam dia cerita. Lelaki tuu SWEET sangatt sampai sanggup lakukan apa saja untuk budak yang bernama Taufiqah ni. Haihh bila laa aku nak jadi macam tu enn ? Kay tak fikir la pun , tunggu besar dulu lahh. Lepas SPM x)

 Then harini pulak SEKOLAH GANTI. Ramai tak datang. Then harini ada Kemahiran Hidup dan kita orang belajar Jahitan. Agak susah laa jugak kan sebab tak reti jahit sangat x) Then yas dengan zarith storyy la pasal 'DIA' kann. Pesanan untuk kau : Zarith, kau tak payah la fikir pasal dia sangat , dia dah banyak sakitkan hati kau weyy. Kau dah la nak upsr. Just tumpukan perhatian je pada pelajaran kay ? Aku tahu kau boleh ;)

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah