Follow | Dashboard
Losing Melody
Happy Day :)
Tuesday, February 14, 2012 • 5:32 AM • 0 comments

Facebook

Kelas Tambahan

Kelas tambahan best kut, really best :) Yas harap dengan bantuan kelas tambahan yas akan mendapat 5A dalam upsr. AMIN :) Kadang-kadang kelas tambahan cikgu tak bagi banyak homework, cikgu just ajar teknik-teknik menjawab soalan pastu cikgu ajar laa macam mana nak jawab soalan tepat pada masanya semua tuhh :)

Pertandingan Bowling

Ni memang best la yas cakap :) sebab apa tau ? Sebab sekolah yas menang dapat tempat kedua ( berpasukan ) Fuhhh, bangga gila bila tahu result diaa. LOL, biasalah budakk pro main bowling :P Hahahaha xD

Homework

Homework pulak semua best :) Maksud best ialah yas suka buat homework tauu. Ianya akan menjadikan kita pandai. Lagipun kalau yas tak datang ke apa ke mesti yas buat homework jugak sebab takut cikgu marah dan yas nak dapat 5A dalam upsr. 

Beats , Blackberry

Sebenarnya yas cakap dengan mak yas kalau yas dapat 5A yas nak beats dan blackberry :) Mak yas cakap OK :) So apa lagi ? Kenalah belajar bersungguh-sungguh kann ? Tapi yas belajar bukan kerana  beats dan blackberry :) Ada lah sikit kannn. Harapan la katakann :) Harap-harap yas dapat ;) AMIN.

Rasanya itu je lahh cerita yang yas nak kongsi dengan anda semuaaa :) Kbyee

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah