Follow | Dashboard
Losing Melody
Cousin :3
Monday, December 5, 2011 • 7:32 AM • 0 comments

seoul !

Hai semua :) Hari ni hari Isnin dan harinilah cousin yas dah balik .. Wooooo boringlah kalau macam tuuu .. tak de sapa nak kawan melainkan kakak dan abang yang giler -.- Haishhh duduk la sini lama sikit ... Seminggu ke sebulan ke , best sikit xD Hahahahahaha :D Haihh esok nak gi out dengan kawan-2 tapi harap-2 ayah kasi lah kalau tak mati yas :\ Okeyyla yas tak tau nak cakap apa lagii :) Dan tengok , blog yas dah tukar baju :) Menjelang Christmas nanti :) Lepas christmas hari jadi yas xDDD Wooooo !!! *Entah betul ke tak eja christmas -.- Hehhehehe okey la BYE !!

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah