Follow | Dashboard
Losing Melody
Happy Momments :)
Saturday, December 3, 2011 • 8:16 PM • 0 comments

Arquivos de dispositivos móveis

Haii semuaa :)  Semalam yas dengan cousin yas pergi Leisure Mall ( ejaannya betul tak ? -..- ) Kiteorang tengok movie Puss In Boots :) Time kiteorang nak beli popcorns tu,, nak tau tak apa jadi ? Yas jumpa Qasrinna :) Hahahahaha Cute tauuu diaa :) Comel je :) Dia tengok cerita ombak rindu ... *berbalik kepada cerita* Hoho cute giler kowt Puss dengan Gf dia tuuuu :) then habis dalam around 4.50 p.m then kiteorang pergi main permainan yang ada banyak-2 tuu .. Habis duit ooo sebab beli token banyak giler .. Kiteorang lawan kereta lahh , bende yang apa bende entahh then kiteorang main bende tangan tuuu .. Tapi yas tak dapat .. Kakak yas dapat patung Smurf ... Comel je .. Bila yas kalah nak tau yas buat apa ? Yas ketok bende tu kuat giler then orang yang jaga tu nampak then yas buat bodo je .. Fuuuuuu dah la banyak token habis kat situ . Tapi tak pe la tak de rezeki annn ... Then kiteorang beli Coolblog then kiteorang balik ... Kiteorang balik then kiteorang citer-2 la pasal *tut* Hehehheeheh :D Okey laa yas kena makan ni baiii :D

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah