Follow | Dashboard
Losing Melody
Penat + Boring
Wednesday, November 16, 2011 • 11:55 PM • 0 comments


Hyee :) Ni sbenarnya untuk post semalam tapi semalam penat giler nak mampus , jadi yas buat post tu gantikan untuk hari ni ...So kat sekolah smua budak kena pergi Jotic .. Yas ngan kawan-2 pergi sekejap je kowt , 15 minit then kiteorang kena balik kat sekolahh pftttt -.- Budak darjah 6 dan ada sesetengah budak darjah 5 pergi 2 jam , kiteorang 15 minit je ? Tak adil giler .. Tpi x pe laa ,, kiteorang boley main dan snap-2 gambar :) Banyak pulak tu gambar , tanpa budak darjah 6 .. Tapi x best la sebab budak darjah 6 yang banyak buat bestt :) Tapi masatu kiteorang happy giler xD  Hahhahahaha :) Ambik gambar la smua .. Tapi ada jugak rasa penat sebab Jauh pulak tu nak pergi Jotic tu -.-' Naik semput aku der --' Hahahaha k la baiii :)

Location : School + Jotic + School + Toilet ( ambik gambar kat situ ) + Home :)

Hye :) Yang ni pulak pown post semalam tapi x de mood giler nak post sebab abang amik laptop .. Semalam kiteorang kena duduk kat kelas tahun depan darjah 6 ..Boring tahap gaban giler ,, then vikgu pulak grang pfttttttttttt --' Memang ya sx sanggup nak dapat cikgu cam ni -.- klah baii

Location : School + Home

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah