Follow | Dashboard
Losing Melody
Last Day School
Thursday, November 17, 2011 • 11:54 PM • 0 comments


Haiii :) Hari ni last day school dah ianya sangat menyedihkann .. Then tadi masa datang je sekolah , cikgu buat penyampaian hadiahh .. Then lepas tu cikgu umumkan kiteornag masuk kelas mana ... Kawan-2 yas banyak  yang masuk Delima + Emas .. Tapi yas je yang kurang bernasib baik turun NILAM pfttttttt =.= Ahhhhh ! Tak suka la weyyyy ... Tapi nasib baik ada kawan , Syahirah , Zarith , Syafiera , Galicia , Lydia , Sara , Aisha semuaa .. Tapi tetap ya stak suka .. Masa cikgu umumkan kelas 6E , yas harap-2 dapat masuk kelas tu .. Tapi bila dah sampai penghujung cikgu tak sebut , yas menangis giler ... Haihhh apa la nasib annn .. Tapi x pe laa , nak buat cam ne .. Then kawan-2 semua pujuk yas , then kiteorang rehat semua buat yas happy giler-2 so then yas happy la balik :) Tapi lepastu yas tak happy sebab handphone kena ramapas dengan cikgu ... Haihhh ,, nasib baiklah x kena panggil mak bapak kalau tak mati yas .. Tpi kena ceramah dengan cikgu itu inilahh  semuaa .. Haihh tahan je la telinga aku ni  .. Naik merahhh dah dengar .. tapi tak pe yas sabar je laa ... Hahahah then balik .. Masa balik tu rindu la kawan-2 :( Dah la sekolah agama kelas tak sama dengan kawan-2 sekolah convent pown tak sama :( Macam pftttttttt --' kbaiii 

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah