Follow | Dashboard
Losing Melody
New Look :)
Friday, November 18, 2011 • 12:54 AM • 0 comments


Hye :) Hari ni new look .. Selama 2 berturut-2 yas edit blogskins ni .. Akhirnya menjadi jugakk .. Itupown edit sikit-2 je yang lain semua ni Faqihah Husni punyaa ..Tapi still kena banyak belajar la pasal blogskins ni , yas try tukar code itu ini kann ,, banyak error kena =.= then yas try jugak bene baru , yas main letak je code-2 yang yas tak tau nak letak kat mana then menjadi :D Memang awesome giler lahhh :) hahahaha *jakun sekejap So harap korunk suka dengan design blog baru yas ni eyh .. Lagi 1 kalau tuto khas untuk blogskins atau ada sesiapa yang baik hati nak ajar yas edit blogskins bagitau kat comment or facebook tauuu :) kbaiii

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah