Follow | Dashboard
Losing Melody
Sakit :(
Monday, November 14, 2011 • 4:25 AM • 0 comments


Hyee :) Tau tak yas sakit :( Parah tauu ,, cehh tak de lahh .. Main-2 je .. tak la parah sangat .. Macam orang nak mengandung tau sakit dia ? Pening laa ,, batuk , selsema semuaaa .. Tapi yang bahagian perut tak laa x)
Hehehehe :) *buatlawaktakjadi -.-'* Tadi yas tak sekolah agama sebab cakap ngan ibu yas sakitt .. Fuhhh ,, esok dah la nak kena menyanyi untuk Anugerah Cemerlang pftttt -.- Dah la sakit , nak nyanyi agy .. Adoii yaii --
Tadi latihan pown yas x bukak mulut lagi lah esokk >< then cikgu marah-2 pulakkk .. Aishhh ~ Nak je aku lempang -.- Tapi x pe laa ,, hormat sebagai cikgu derr .. Kalau bukan cikgu memang aku lempang cukup-2 :) Nak pelempang yas ? Your Welcome , meh sini datang dekat-2 bagi muka kau kat aku ,, then kenalahh :) Ahhhhhhhhhhhhhhhh ! tolong ,, sakit tekak ,, selsemaa . Macam mana nak hilang ni woiii :'[ Haihh ,, harap-2 esok boley datang ,, kalau tak boley datang yas nak cakap something kat cikgu " BYE CIKGU :) "  kbaii :D

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah