Follow | Dashboard
Losing Melody
One Direction.
Tuesday, December 18, 2012 • 3:35 AM • 0 comments

Take Me Home (Yearbook Edition), One Direction     Take Me Home, One Direction     Up All Night, One Direction

Nak tiga-tiga ni boleh tak ? Haihh belum dapat lagi, duit masih belum mencukupi jadi kena tunggu dulu. Semalam Yas pergi Popular yas tengok tak ada yearbook dengan album Take Me Home dia tapi ada Up All Night punya Album. RM46 Up All Night tu and yas tak cukup duit so Yas tak beli. Yas beli magazine dia je. But unofficial. Who cares unofficial ? Asalkan ada magazine dia and tu volume one nanti tahun depan sambung volume two agaknya. Bila lah boleh dapat semua benda ni. Maybe satu hari nanti dapatlah tapi lambatlah. Dengar cerita diaorang nak buat perfume eh ? Gila ah nak beli tapi mesti tak ada jual kat sini. Kat KL ke Singapore ke mesti ada jual. Tahun depan agaknya tapi tak tau lah. 

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah