Follow | Dashboard
Losing Melody
Keep thinking.
Thursday, December 27, 2012 • 4:18 AM • 0 comments

Louis and Niall

Selalu fikir tak ada ke orang nak tanya " Nak pergi concert One Direction tak ? " "Nak backstage pass tak jumpa One Direction ? " "Nak diaorang kenal awak tak ?" selalu fikir benda tu. Memang nak sangat pergi concert One Direction tapi belum cukup duit dan tempat dia semua bukan kat Malaysia. Backstage pass siapa taknak boleh jumpa diaorang mintak autograf semua nak diaorang follow twitter kita semua ? Siapa taknak One Direction call kita time birthday kita cakap Happy Birthday pastu bagi hadiah kan ? Siapa taknak kalau macam tu kan ? Siapa taknak One Direction kenal kita kan ?  Mestilah nak, nanti dah jadi bestfriend mesti best. Eventhough Yas baru 12 tak kira lah, nak jugak tapi entahla rasa memang takkan ada orang tanya agaknya benda tu semua sebab diaorang famous ramai lagi orang suka diaorang takkan la nak suka kat orang Malaysia kan mesti lah tak. Selalunya macam tu lah kalau artis british mana nak orang Malaysia nak orang yang lawa, freehair je tapi tak apalah :')


One day :')


One day nanti :')


Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah