Follow | Dashboard
Losing Melody
Malam Hari.
Friday, March 16, 2012 • 2:15 PM • 3 comments

 

Heyy. Harini dah hari sabtu dan saya ingin mengumumkan yang homework saya dah siap. Awak ada ? Saya juga ada mata panda , awak ada ? Tak daa kann ? :p Harini yas tidur lambatt gilaaa. Then skype dengan zarith dengan maisara tapi ada problem sikit. Then dahh menjelang pagi tapi yas tak mengantuk lagi jadi yas tengok cerita Barbie. A perfect christmas dengan A camping we will go. Cerita tu awesome gila, yas suka. Suara Barbie bila nyanyi merduu weyy, macam One Direction x) LOL Pastu dah habis yas tengok One Direction answering a question pulak. Peminat boleh tanya soalan melalui video weyy, nampak betul2 One Direction tuuu. Pelbagai bangsa adaa, India pun adaa. Tapi diaorang tak berapa nak dengar sangat laa kann. Btw, Harry and Louis Tomlinson is so cutee <3

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah