Follow | Dashboard
Losing Melody
Last post , maybe ?
Sunday, January 1, 2012 • 11:40 AM • 2 comments

500px / Photo "Snow" by Pavel Lepeshev

Haii semuaa :) Harini dah hari isnin , cepat kan masa berlalu ? So dengan ini yas nak cakap yang tolonglah maafkan yas kalau yas ada buat salah silap dengan korung atau bila yas cakap korung terasa ke apa ke , maafkan yas eh .. Mungkin yas tak sengaja atau apa .. Doakan yas dapat 5A dalam Upsr okey ? AMIN ~ Tolonglah maafkan yas , kalau tak yas belajar tak tenang .. Sorry tau kalau yas ada buat salah silap dengan korung .. Maafkan lahh okeyy .. Please ? So mungkin ini post terakhir kot .. Mungkin lepas ni yas dah tak berapa nak aktif sangat dengan blog ni sebab yas nak tumpu pada pelajaran yas .. Lepas upsr nanti , yas akan aktif balik :) Akan aktif sesangat :D Hohohoho So yas nak cerita sikit ni , kat tuition tadi , dia ajar memang power giler la doe annn .. 1 hari boleh belajar dalm 3 or 4 tajuk yawww ... *MATHS* Tapi fomula dia bagus laa , padan la dapat sekolah berprestasi tinggi .. Cikgu dia garang ooo , jangan main-main .. Yas nak tanya pun takut tauu .. So itujelah kot nak kongsi dengan korung pasal kat tuition tadi :) Okeylahh babai :) 
Permintaan daripada Yasmin Syahirah : Doakan yas dapat 5A untuk UPSR okeyyy ! Dan tolonglah maafkan yas kalau yas ada buat salah silap dekat korung okey ! :) *tunduk tunduk* Thank You :)

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah