Follow | Dashboard
Losing Melody
Hey People :3
Wednesday, January 11, 2012 • 6:14 AM • 0 comments

XXIV.VI.MMX

Hey people :3 Watcha doing  ? Sihat tak ? #LOL haii semuaa :) Dah lama yas tak update blog ann ? So harini yas nak cerita sikit pasal sekolah :) Best tau sekolah :) Cuma penat sikit la , tapi tak pe untuk mendapatkan 5A kann :3 First day sekolah memang gelabah giler ahh .. Tapi lama2 best :) Walaupun banyak homework best :) Tapi kawan2 yas semua kelas lain2 .. Tak apa tu semua yas tak kesah asalkan boleh belajar ann .. Walaupun yas turun kelas yas tak kesahh .. Kawan2 yas kata boleh belajar jugak walaupun kita berada di kelas mana pun :') Tapi masa sebelum cuti sekolah tu kan ada umumkan kelas ann ? Masa nama yas diumumkan nama yang masuk kelas ke-3 yas nangis yawww :( Sedih laa kann turun kelasss :< Then yas tuition maths dekat Uda :) Cikgu semua baik2 :) Yas suka .. Cikgu ajar pun kalau yas tak faham yas suka tanya :P Untuk mendapatkan jawapan yang betul ann ,, tak salah ann ? :D So ni je la kot nak share dengan korung :) Babai :3

Doakan yas dapat 5A dan lulus dalam peperiksaaan SDEA okeyy :3 Thank You :>

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah