Follow | Dashboard
Losing Melody
Tomorrow
Sunday, December 25, 2011 • 3:04 AM • 4 comments


Heyy semuaa :) Ingat tak esok hari apa ? #LOL Hahahaha okey cantik tak kek atas tuhhh .. Yas rembat kat google :P Hahahahaha xD Tak de kerja cari kat google :P Btw, yas harap esok yas dapat banyak hadiahh :P Tapi yas rasa banyak kowt yang tak ingat birthday yas esok :(  Sebab yas tengok orang semua macam biasa je :P Haihhh tak pe tak pe :) Btw, nak naik sekolah dahhh , ahhhh happy nyaaa ... Tak sabar nak jumpa kawan-kawan yas yang comel-comel tuuuuu .. Hohoho baju sekolah belum beli lagi .. Aduhhh -,- Harap korung semua ingat eh esok .. Baiii

* Saya memang budak tak tau malu , tak tau ke ? Kesiann ~ *

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah