Follow | Dashboard
Losing Melody
Shopping ;)
Saturday, December 24, 2011 • 9:28 AM • 0 comments

^-^. Комментарии : LiveInternet - Российский Сервис Онлайн-Дневников

Haii semuaa :) Harini yas tak on9 dari pagi sampai petang , tapi sekarang beru boleh on9 .. Petang tadi yas dengan family pergi Maidin dekat Nusajaya tuu .. Ayah cakap kat situ murah , jadi kiteorang beli la barang dapur kat situ .. Dengar murah je , kiteorang pun ikut la apa lagi kannn , ambik makanan sana sini :P Hohoho Then beli la apa yang patut untuk sekolah nanti , tapi kat situ tak de barang sekolah sangat la  barang dapur je banyak :P Kiteorang pergi pukul 5.30 macam tu then kiteorang balik pukul 9.15 ;) Lamaa takkk :P Sebab kiteorang pergi makan sekali kat situ , sebab tu la :) Esok pulak yas dengan abang dengan kakak ada plan nak pergi Cs or KSL nak tengok movie :D Harini ingatkan nak pergi tapi ada masalah sikit :P So kiteorang plan nak pergi besok :) Harap-harap jadilah sebab petang or malam kiteorang nak pergi J.P.O .. Tapi tak tau lah jadi ke tak  kiteorang rancang je :P Hurm harini hari kristmas kann So have fun ;) Hehehe Eyh , 26 haribulan jangan lupa tauuuu :P Baiii

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah