Follow | Dashboard
Losing Melody
Lapar -.-
Saturday, December 17, 2011 • 3:12 PM • 0 comments

(11) Tumblr

Haii semua :) Tak rasa lapar ke ? Yas pagi2 dahhh lapar tauuu . Kesian la kat yas ni , sesapa kat rumah dia ada makanan bagi la sikit kat yas ni .. Lapar tauuuu .. Dah lama x makan pizza , cake semuaaa :) Rinduuuuuuu semenjak cuti ni memang tak selalu makan pizza dengan bende2 yang sedap2 .. Asik2 duduk rumahhh je :P Btw, cuba korung tengok cake yang kat atas ni , sedap kannn ? Fuhhhh ada oreo dengan cream pulak tuuu .. Haishhh tak pe tak pe sabar ehh yasmin :) Hehehehe Btw, Good Morning =D

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah