Follow | Dashboard
Losing Melody
Nak Samsung Corby 2 !!
Saturday, November 26, 2011 • 7:44 PM • 1 comments


Hye :) Nak tau something tak ? Yas nak Samsung Corby 2 nieh laaa !!! Best giler kowt ... *pada yas laa haishh bila la nak dapat an phone nie , dh cakap dah ngan ibu tapi ibu cakap tunggu 2 or 3 minggu lagi .. Habis kang kalau dah tunggu 2 ke 3 minggu tak dapat-2 jugak macam mana ? Grrrr -.- Sabo je lahhh annnn .. Haishhhh dah lama ku idamkan phone yang bertouch screen tapi ta dapat pown , dulu idam Iphone 4 lah Iphone 3GS lahh semua idam . Tapi 1 hapakk pown tak dapat .. Tak pe lahhh mana tau ada rezeki yang ni dapatt .. Hahahahha ..  k la baiii

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah