Follow | Dashboard
Losing Melody
Boring ._____.
Monday, November 28, 2011 • 1:15 AM • 0 comments

barbiestuff xoxo

Haii :) Hari ni dan masa cuti sekolah ni yas boring lah , tak tau nak buat apa , kalau nak kuar ngan kawan-2 kadang-2 mak tak kasi , kalau nak keluar pown duit tak cukup dan tak ada . Maklumlah kan nak kumpul duit nak beli phone baruuu :P Kauu adaa ? hahahaha eyh , yas nak story sikit nieh , tadi bila yas tengok tido , yas mimpi kawan baik yas .. Yas mimpi dia buat jahat dengan yas .. Then sebenarnya dia buat jahat agak membuatkan hati yas sakit lahh .. Entah kenapa -.- Then , bila yas bukak FB tengok betullah dengan mimpi tu . Yang yas mimpi pasal dia buat buruk kat yas tu memang betul .. Haihh -.- yas tak boleh nak halang , biarlah diaa , sekadar kawan je , bukannya boyfriend ..tapi entah la sampai sekarang rasa sakit hati , nak chat ngan dia pown macam nak nangis je , bila yas bukak profile kawan sedih giler :( *Maaf yas tak boleh cerita apa yang yas mimpikan sebab ianya agak sensitif sikit .. Then yas baca kat wall kawan yas tu , tengok account FB  dia kena hack , so yas tak kesah la kann .. Mungkin bukan diaa .. So yas cool je laa . Then bila dia on9 cara dia cakap , cara dia layan memang gila lain .. So yas tak rasa account dia kena hack .. Hurm , biar je lahh lantak dia lahh ... Malas nak panjangkan cerita ... So okey lahh baiii :)

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah