Follow | Dashboard
Losing Melody
Hangattt !
Thursday, November 10, 2011 • 9:14 PM • 0 comments


Hyee :) Hari ni best giler yang teramat ,, tapi tak la sangat .. Tadi kat sekolah cikgu ada buat Pertandingan ke persembahan pe bende entahh -..- Bila bende tu dijalankan , kiteorang *geng-geng yas semua pergi bilik komputer , so kiteorang have fun kat sana ,.. Nak tau buat apa ? Adalahhh :) Bestttt :) Rugi ta joinn :) Then cikgu panggil kiteorang suruh belatih koir , sebab ada persembahan hari isnin nanti , so TERPAKSA lah pergi sebab ada tuttttt kat sana , so kena pergi ... Then dah abis semua , kiteorang naik kelas ambik beg , pastu yas cakap ngan dieorang jom main bende tangkap-2 .. Alahh entah pe bende nama die entahh .. Dia ada bola pastu macam ada tapak tangan tapi boley melekat .. So kiteorang main dalam 10 minit , tapi budak-2 lain semua dah turun kat bawah dah cikgu suruh dieorang nyanyi pe semua , tapi kiteorang kat kelas .. hahaha x) BESTTT ! Pastu dah lama sangat main , yas ajak dieorang turun , mana tau cikgu tetiba naik kang , abis kena MARAHH -.-' So , kiteorang pown turun la , join sekali permainan cikgu tu ..Then balikkk :) Besttt ~ kbaii :)

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah