Follow | Dashboard
Losing Melody
Besttt :)
Wednesday, November 9, 2011 • 10:54 PM • 0 comments


Hyee :) Hari ni best gilakk :) Hari ni kiteorang semua SUKAN :3 best kowt ? Hahaha penat kowt -.- Hari ni Pertandingan Bola Baling ,, tapi cara main guna permainan Futsal .. Giler susah futsal , dah la perempuan , mana tau main futsal --' tapi tak pe lahh :) Best jugakk dude c: Yas kalah lahh :( Dapat number 4 .. Tapi still okey kowt ? Penat giler siott ! Pastu dah rehat kiteorang pown apa agi , minum air banyak-2 makan ayam semua .. Hahahaha xD Pastu lepas rehat , semua orang dah happy balik , pastu cikgu cakap cikgu ada kejutan untuk kiteorang sebab dah ambil bahagian dalam SUKAN ,,Then kiteorang tunggu dalam setengah jam .. Masa tengah tunggu tu ,, kiteorang semua nyanyi lagu "Bila rasa gembira " tuhh ,, tau kann ? Ahh tu ah dia kiteorang nyanyi :3 Then dah sampai setengah jam , akhirnya sampau pown kejutan tu .. Nak tau tak apa ? Kejutan tu ialah AISKRIM x) First , van tu datang kat sekolah , pastu ada tulis MAGNUM .. then kiteorang semua fikir ,, MAGNUM ?! OMG ,, bestnyaa ! Then ,, bila cikgu bagi-bagikan Aiskrim tu ,, nak tau tak Aiskrim apa yang keluar ? Aiskrim yang rainbow tu .. Fuhh ,, hampeh harapan kiteorang nak makan magnum .. Tapi bersyukur je la apa yang ada .. Tapi Still SEDAP :) ~ Yum yum ~ Hahahaha :) kbaiii :)

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah