Follow | Dashboard
Losing Melody
Result.
Thursday, December 13, 2012 • 12:30 AM • 0 comments

Christmas Snowman

Hah result. Result upsr. Yas dapat 3A2B sahaja. Ok tak adalah pandai mana kan. Haritu pergi sekolah lambat sebab ada ujian SDEA so lepas tu baru pergi. Then cikgu bagi keputusan tu dengan hadiah sebab last kan sekolah kat Convent. So bukak bukak je dapat 3A tapi Yas bersyukur la dapat 3A :) Alhamdulillah. Hadiah tu pulak cikgu bagi mug. Ada gambar kitaorang semua satu kelas. Lawak la mug tu. Muka Yas buruk gila dah la duduk depan sekali xD Hahahaha tapi memang happy la dapat jumpa kawan kawan semua. Ramai dapat 5A. Tahniah diucapkan :) So lagi beberapa hari nak Christmas kan ? Lepas Christmas ingat tak apa ? MY BIRTHDAY GUYS :D lol 26 tu birthday Yas and maybe 15 dan 19 haribulan ni cousin yas turun. YEYYY. *happy mood.

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah