Follow | Dashboard
Losing Melody
Haihhh..
Friday, April 13, 2012 • 10:18 AM • 0 comments

Illustration vol. VI

First sekali, hari ni sekolah telah didatangi oleh budak2 muar sekolah mana entah. Campur laa kan budak lelaki perempuan. Sebenarnya diaorang datang lepas rehat. Sebelum rehat dan sebelum diaorang datang, yas duduk depan as usual sebab yas PENDEK --'. Then depan belakang kiri kanan semua mulut kepoh punya orang la kann. Tapi zarith dengan yang lain tu tak laa kann. TAK SANGAT. Then yas pindah duduk belakang sebab ada meja kosong. Budak2 tu belajar kat belakang kelas. Samalah dengan  budak lelaki. Then  bila yas tukar tempat everyONE cakap 'Ehh yasmin, kau nak tukar tempat sebab ada budak lelaki enn ? Aku tauuu :D' dan yas reply 'Engkau enn, sebelum aku maki hamun engkau sampai kau nangis lebih baik kau diam.  Kalau kau tak tau apa2 senyap je lah. Kalau aku nak ngorat budak2 tu pun buat apa duduk depan dia ? Lebih baik duduk sebelah dia kann ? Ehh fikir laa sikit weyyy --'' then dia buat bodoh. And i was like What The Heckk ?! La kann nak cakap macam tu. Orang pindah tempat sebab bising bukan nak ngorat sesapa la sengal -.- Haihhh.

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah