Follow | Dashboard
Losing Melody
Dream ~
Saturday, March 10, 2012 • 3:30 AM • 5 comments

The One Direction Blog

Nak tau tak yas mimpi apa malam tadi ? Yas mimpi dua benda. First, yas mimpi pasal jam yas. So bermulalah ceritanya.

Cerita Pasal Jam Tangan

Sebenarnya jam yas ni dah lama tau, yas guna dah 2 tahun dah. Pastu dah buruk sikit. Biasalah jam yas warna putih, selalu nampak kotor. Then yas rasa nak tukar jam tangan tau. Tapi tak tukar2 jugak. Then malam tadi yas mimpi yang yas berada dalam keadaan yang susah macam kena kurung dalam sangkar then nak balik rumah. Time tu yas tengah pakai jam yang yas pakai sekarang ni, then yas HAJAT supaya boleh keluar dari sangkar tu. *jam yas ni dia boleh bukak tau. Time tu jam yas terbukak. Then yas tutup jam tu terus HAJAT yas tadi tu kesampaian. Then yas rasa magic gila boleh ? Then yas HAJAT lagi sekali nak balik rumah, then kesampaian lagiii. Tapi time HAJAT yas dah kesampaian tu jam yas akan terbukak balik :) Then yas HAJAT nak jumpa One Direction, then kesampaian jugak weyyyyy xD Then yas mintak Harry Styles tandatangan buku yas then dia kasi then yas mintak number telefon dia pun dia kasii weyyyy xD Hahahahahahaha AWESOME DREAM EVER ~

Jelly tak ? xD Hohoho

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah