Follow | Dashboard
Losing Melody
New Look :D
Thursday, January 26, 2012 • 10:57 PM • 0 comments

Victoria Tallis

Hey people :) Macam mana dengan skins baru ni ? Awesome kann ? Sebenarnya dulu yas gun Washed Denim pastu blog yas rasa sunyi laa . So yas fikir macam mana nak ceria kan balikk .. Follower pun ada la meningkat sikit lepas ubah skin ni ;) Harap anda suka dengan new look ni kayy .. Btw, harini cousin yas datang dengan cara yang menggejut .. Tiba-tiba je kut datang enn .. Terkejut jugak sebab ingatkan yas dengan abang dengan kakak nak keluar tengok wayang pukul empat ni .. Tak apalah , pergi esok pagi je :) #LOL Lagipun abang suruh yas sembang dengan cousin yas tapi malu la pulak enn .. Nanti lama2 cakap letuww .. Hahahahaha xD

Lots Of Love,

Yasmin Syahirah

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah