Follow | Dashboard
Losing Melody
Ombak Rindu :')
Thursday, December 15, 2011 • 5:57 AM • 0 comments



Haii semuaa :) Semalam tengok cerita Ombak Rindu .. Walaupun dah ramai yang tengok tapi tak pe la kann ... Tapi yas tengok dekat Leisure Mall .. Yas pergi pukul 3.30 tapi yas pergi awal pukul 3.00 then beli ticket pastu nak tau tak yas nampak sapa  ? Yas nampak Farah Adeeba Nabila :3 Ahahaahahahah time tu dah nervouse dah then nyorok2 belakang kakak yang tengah buat muka selamba tuuu . Sebenarnya dia tak perasan yang yas nampak dia then bila mak yas dah sampai then kiteorang pergi watson beli apa entah .. Then datang balik pastu yas nyorok belakang mak yas then dia akhirnya nampak jugaaaa :P Hahahahahaha tak boleh belah . Tapi biarjelah kann .. Cerita tu Awesome giler boley ? Nak nangis gak ahh tapi ada part2 yang sedih tapi yas ketawa agak lawak pada yas :P Tapi ada part yang menyedihkan yas buat bodo je :P Hahahaha then tengok sampai habis then kiteorang pergi makann :P Bestt la citer tuu :) Ada yang belum tengok ? Gi tengok cepat :3 Rugi tak tengok :P


Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah