Follow | Dashboard
Losing Melody
I MISS MY FRIENDS :D
Thursday, December 1, 2011 • 9:14 AM • 1 comments

Poetas Argáricos Bienvenido a

Haii :) Hari ni yas tak tau kenapa yas rindu sangat dengan kawan-kawan yas :) Time Darjah 4 ONLY okeyy :) Tau tak sebab apa ? Sebab kawan-2 yas masa darjah 4 semua baik giler :) Haihh , miss you guys lahh .. Bila yas ingat balik , masa tu yas rapat sangat dengan korung semua :) Terutamanya Zarith , Aneesa , Intan dan lain-2 :) Tapi masa tu kita selalu gaduh kann pasal pencil lah pasal kerusi meja lahh apa lahh , hahahha xD then yas ingat lagi masa tu kita semua kena marah dengan Guru HEM sebab kita ejek Syafiera boyfriend dia sapa entahh . Ingat takk ? Tapi yas je tak kena pergi pejabat , korung semua kena pergi pejabat , ingat tak ? First Syafiera ejek yas nama boyfriend yas sapa entah pastu kita balas balik kannn , sampai waktu music , kita kena pergi bilik music then tiba-2 balik je kena panggil dengan Cikgu HEM kann ? Ingatt tak ? Hahahaha xD Masa tu yas rasa bersalah giler kowt , sorry eyh sebab yas korung kena pergi pejabat .. Hehehe sorry tauu , then masa hari keusahawanan tu kiteorang tak cukup meja so semua marah kann ? then zarith bagi yas Getah rambut giler banyakkk xD Hahahahaha tak pe zarith , aku masih simpan getah tuu :) Then aku ingat lagi kau bagi aku rantai pastu kau bagi aneesa semuaaa :) Aku simpan lagi :) Tapi faham-2 je lah sapa yang aku maksudkan DIA tu eyh :D Kbaiii :( Btw, IMISSYOUGUYSLIKEHELL :D Don't forget me okey :'<

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah