Follow | Dashboard
Losing Melody
Fun ;)
Monday, December 26, 2011 • 9:10 AM • 0 comments

one direction | Tumblr - Polyvore

Haii semuaa :) Akhirnya birthday yas dah pun tamat :P #LOL banyak jugak yang wish yas .. Terima kasih banyak-banyak okeyy sapa yang wish yas tuuu .. Yang tak wish tu mungkin dieorang busy or tak boleh on9 or lupa kot .. Tak apalahh , biarlahhh :) Dalam 100+ jugak la yang wish yas .. Tak macam korung beribu-ribu kawan wish kannn :P Yas jugak tak de la celebrate sangat cuma family bawak pergi sana sini je .. First , dieorang ajak pergi J.P.O then lepastu makan dekat KFC then lepastu balikk :P Hoho kiteorang jat J.P.O tu lama la jugak , just belek-belek je barang kat situu.Mahal ohh barang kat situu , tapi memang rambang mata ah kat situ, semua nak ;D Tapi J.P.O ni tak sehebat K.L laa ;) Then kiteorang beli chocolate sikit then ibu yas beli kasut semuaa :) Btw, terima kasih jugak sesiapa yang buatkan entry speacial untuk yas tuu semua okeyyy .. Hehehe terima kasih banyak-banyak ;) Dan terima kasih jugak pada sesiapa yang wish yas di shoutbox , comment , IM semuaa okeyyy :) Thanks sesangat ;) Walaupun yas tak kenal korung , tapi tak pe lahhh :) Btw, thanks okeyyy , dah tak tau nak cakap apa dah .. Byebye ;)

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah