Follow | Dashboard
Losing Melody
Freebies : Header Part 4
Monday, December 12, 2011 • 2:03 PM • 0 comments

Someone Who Believes

Haii :) Harini yas boring lah tak tau nak buat apa :P So yas isi masa lapang ni dengan membuat header xP Hohoho lagipun ada orang request , so kenalah tunaikan :P 
*Transparent :)

*Transparent

*Transparent . Kalau nak nampak keistimewaannya , letak kat tempat yang bukan warna putih :)

*Transparent
*Transparent . Ni pun ada keistimewaan , kalau nak nampak letak bukan kat tempat berwarna putih :P
Haaaa tu lah dia :) Kalau nak comment dan credits okeyy :) Kalau taknak credits pun x pe , comment pun dah cukup :) Hargailah sikit :P


Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah