Follow | Dashboard
Losing Melody
Badminton ._.
Friday, December 2, 2011 • 2:15 AM • 0 comments

Fotografiile mele - Badminton . (2)

Haii semuaa :) Hari ni cousin yas datang selama 4 hari 3 malam .. Dia datang semalamm .. So hari ni , yas main badminton dengan dieorang . Petang lahh.. Tapi yas tak main ,, malas lahh ... Entah kenapa lepas tu entah ada 2 budak kecik ni datang kat rumah kiteorang then tengok kiteorang main .. Pastu entah tiba-2 gelak , pastu kiteorang suruh dia kira lah kann , tapi dia ta kira , banggang betul >< Yas jugak yang kena kira .. Tak apalah , kira je lahh .. Then duduk la tengok dieorang main , dah boring giler yas masuk dalam then buat bodo :) Hahahahaha haihh , cuti sekolah ni tak tau nak buat apa lahhh , No money No outing , aduhhhh :( K la baiii :D 

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah