Follow | Dashboard
Losing Melody
Penat Carik Sponsorship
Sunday, November 20, 2011 • 8:14 AM • 0 comments


Hye :) Hari ni yas rasa penat giler tahap gaban sebab yas tengah carii sponsor pastu yas tengah jalankan Contest so memang busy giler la ni .. Itupown ta ramai yang join , join la korunk setakat like kacang je kann ? Semua orang boley LIKE kann ? Tapi tak lah 100% Vote , ada jugak dari keputusan yas .. So apa tunggu lagi ? Jom la join :) Kalau nak join , join je la syarat-2 atas tu je hah .. Nampak kann ? ^___^ Kalau sesapa nak sponsor untuk contest yas bagitau kat Facebook yas tauu :) kbaiii :)

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah