Follow | Dashboard
Losing Melody
New Look :)
Wednesday, November 23, 2011 • 5:39 AM • 0 comments


Haii :) Hari ni yas tukar baju lagi :) Hoho :D tapi bajunya ada blink-2 :) Harap-2 korung suka eyh design baru yas nieh :) Lagi 1 jangan lupa follow yas tauu dan masuk contest yas ;) Penat edit balik skins ni tapi tak banyak la yang berubah sebab nak edit blog kakak lagi dengan cerewetnya T^T haihh tak pe la nasib time tu time moodnya baik kalau tak memang dah lama yas tengking -.- k lah byee :) Mau tengokk Bolaa :D

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah