Follow | Dashboard
Losing Melody
Happy xD
Tuesday, November 8, 2011 • 12:34 AM • 0 comments


Hyee :) Hari ni best la jugak kat sekolah :) Tadi masa nak masuk kelas smua cam orang giler .. Dah abis exam lah katakan .. Hari ni jugaklah kiteorang semua kena pulang buku text .. So beg berat sikit ahh campur ngan hadiah masa Hari Kanak-2  yang lepas  .. Sebab cikgu dah janji masa Hari Kanak-2 tu ,, nak sekolah cikgu bagi hadiah .. So hari ni cikgu bagi , cikgu cakap cikgu tak sempat beli sebab cikgu busy .. Tak pe lah cikgu ,, asalkan dapat x) hahahahaha :) Nak tau tak cikgu bagi apa ? Cikgu bagi bantal panajang dengan selipar .. LOL xD Tapi cute tauu .. Yas dapat bantak Plants Vs Zombie .... Warna hijau + merahh :) Selipar yas dapat Mongkey = Baby Milo xD Hahahha Warna coklat :) Nak tengok gambar die tak ? Nak ? Mehh ,, tengok bawah ni


Dah tengok ? Comel tak ? Pastu yang bantal tu kann ,, kiteorang bau tau bantal tu ..Nak tau tak bau apa ? Bau wangi !! Selalunya bau busuk kann ? Tapi kiteorang punya takk >< Kiteorang punya wangii :) Sedap giler bau die :) Nak bau ? Mehh sini datang umah yas .. Bau lah sepuas-puasnyaa :) *LOL :) Hahahaha then sebelom balik kiteorang main DAM :) Tau tak DAM tu apa ? Tak tau ? Kesian ~ Alaa ,, yang permainan macam board tu lahh ..Yas menang ! Wohooo ! Hahahahah :) kbaiii :D

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah