Follow | Dashboard
Losing Melody
December Is Coming :)
Wednesday, November 30, 2011 • 1:28 AM • 0 comments

Make a wish

Heyyyy :) Esok dah bulan December :) Wohoooooo !! Yas suka bila bulan disember tau sebab apa ? Sebab  birthday yas bulan December and Disember make my wishes come true :) Ofc la wishes come true kan sebab  bila birthday je , bleh mintak apa-2 kat family or ada orang nak kasi kita hadiah then dia tanya nak hadiah apa ann . Ofc yas akan jawab nk Phone :DD Automatic dia akan kasi kan sebab  apa ? Sebab dia sendiri yang tanya yas nak hadiah apa kann .. Kalau tak mampu pown bagi coklat pown okeyy lahh tuuu :) Ahhh ! Tak sabar dah bulan Disember kan dah nak dekat nak naik sekolah , so yas boleh jumpa kawan selama setahun 10 bulann :) Alangkah bestnya dengan yas kena ambik Upsr dan SDEA *tidakkkkk !! Haihhh ,, apalah malang sangat nihhh :P Tapi tak pe lahh jangan fikir tu semua dulu , bila nak sekolah baru fikir , sekarang kita enjoy-2 dulu :) kbaiii :D

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah