Follow | Dashboard
Losing Melody
Day 3 - A picture of a time in your life that you miss
Monday, November 28, 2011 • 11:32 PM • 0 comments


Haii :) Hari ni yas nak sambung dengan 30 days challenge tuu .. So ni lah gambarnya .. Yas rindu giler time ni sebab masa tu ada sukaneka untuk bulan Bahasa Melayu .. Then kawan-2 yas ramai yang masukk .. Masa sukaneka tu kiteorang semua main air tauu ..Maksudnya sukaneka tu ada berkaitan dengan air lahh .. So dah basah-2 semua ada pulak air supaya nak bersihkan baju , then kiteorang semua main lah air sampai cikgu marah then , ada pulak minah photographer ni nampak kiteornag main air , pastu dia suruh kiteorang lompat then di ambik gambarr :) So ni lahh gambarnyaa minat tu ialah Syazana :D Bila lagilah nak dapat kenangan macam ni yawww *ayat keling Hahahahah kbaii :D

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah