Follow | Dashboard
Losing Melody
New Skins # 1
Monday, November 21, 2011 • 2:04 AM • 2 comments


Haii :) Hari ni dengan senang hatinya yas ada buat skins :D Tapi skins tu tak tau la cantik ke tidak or korunk suka ke tidakk :) Hurrm sebab nak sangat tengok orang pakai hasil tangan yas sendiri walaupown ada kawan-2 or senior yang bantu yas buat bende tu :) Tapi yas tetap bangga :) Ianya memakan masa 2 jam untuk buat bende ni sebab yas guna template Athirah Rahim :) 




Kepada sesiapa yang tak tahu guna blogskins , meh yas ajar ..

1) Pergi Skins mana yang korunk nak , contoh Tekan SINI ..
2) Dah tekan kan ? Scroll ke bawah , then korunk akan nampak Blogger Main ..
3) Tekan blogger main tu dan ianya akan keluar code , then korunk copy code tadi ..
4) Dahsboard > Design > Edit HTML > Scroll ke bawah > Nampak Revert To Classic Template kan ?
5) Tekan Revert To Classic Template tu dan padam code yang ada disitu dan gantikan dengan code yang korunk dah copy tadi :) 

DAH SIAP = ) 
Harap korunk suka skin yang baru yas buat ni :D

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah