Follow | Dashboard
Losing Melody
Tomorrow
Monday, October 31, 2011 • 2:06 AM • 2 comments

Life in my view -

Again and again :) Wow , besok dan sampai hari jumaat adalah hari yang paling tak indah bagi yas :( Sebab exam :| Fuhh 4 hari exam ,, STRAIGHT ! Dah la dua-dua sekolah plak tu ..* Sekolah Kebangsaan & Sekolah Agama* Nasib ni exam akhir tahun ..Dan yas masih tak belajar .. Masa berjalan .. Tapi nak buat cam ne ? takkan nak paksa pulak belajar ? Kalau paksa lagi tak masuk otak -.- So biar je la result yas sendiri kan ? Tapi yas harap dapat 5A :D So tak pe lah nak update kejap je .. So lepas ni nak belajar sambil makan :) *tak taulah kenapa yas ni asik-2 lapar je --' * KBAI 


JANGAN LUPA DOAKAN YAS DAPAT 5A dan 8A Tau ! AMIN :') 8A ? Haha Tu untuk Sekolah Agama Lahh xD

Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah