Follow | Dashboard
Losing Melody
Freebies : Header
Tuesday, October 25, 2011 • 8:13 PM • 9 comments

My Own Monster εïз

Hari ni yas nak kasi freebies kat korunk sebab yas dah pandai buat header :) Hoho ! Yas buat guna software .. Itupown yas belajar dari blogger-2 lain gakk . Tapi tutorial yas ta tak buat sebab malas nak layan orang complain itu ini .. So yas buat freebies je laa .. Itupown dari hasil kerja yas sendiri .. Tapi ada gambar-2 yas ambik dari blogger lain dan yas sudah pown credit :) So nak tengok tak header yang yas buat ? Jom :) Jangan lupa plih mana 1 korunk nak yaww




Okeyhh tu je la nanti yas sambung Part 2 Ehh , Pic ni kalau nak besar ,, click je .. Nanti kuar dia punya URL Image :) Kalau nak Comment + Credit tauu .. Penat Buat Nihh ^^ Tak boleyh re-freebies !! Bubye 


Welcome


Hye peeps ! My name is Yasmin. 13 years old. Don't forget to follow my blog. Thanks for visiting, come again :)


Profile

Tagboard

Rewind



Credits


Template By: Nurul Afiqah
Big helped: Aulia Septiya
Doodle By: Kak Wani
Edited: Yasmin Syahirah